Başhekim İnebeyli: Artık anonsla kan aramıyoruz

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bekir İnebeyli, hastanede kurulan kan toplama merkezi sayesinde artık anonsla kan aramadıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başhekim İnebeyli, devlet hastanelerinin özel hastanelerle yarışacak duruma geldiğini, Sağlık Bakanlığı'nın yapmış olduğu yeniliklerle devlet hastanelerinin daha iyi hizmet vermeye başladığını söyledi. Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nin, uzman doktor ve çeşitli birimler yönüyle hizmet kalitesini yükselttiğini ifade eden İnebeyli, en son kurulan kan toplama merkezi ile anonsla kan toplamaya son verdiklerini ifade etti. İnebayli, ??Kan toplama merkezi sayesinde artık anonsla kan toplamıyoruz. Acil ve rutin ameliyatlarda kan toplama merkezinde sürekli kan bulunduruluyor. Bu da hastane olarak bizleri çok rahatlatıyor.'' dedi.

Hastanenin, bütün ihtiyaçlara cevap vermesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Başhekim İnebayli, üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan bir vatandaşım ameliyatının kendi hastanelerinde yapılmasının gurur verici olduğunu söyledi. İnebeyli, ??Ahmet Akyüz adlı vatandaş, üzerine ağaç devrilmesi sonucunda ağır yaralandı. Acil ameliyat olması gereken vatandaş, hastanemiz doktoru Ömer Faruk Bük tarafından zor bir ameliyatla tekrar hayata döndürüldü. Bu, hastanemiz için önemli bir gelişme.'' diye konuştu.

Diğer branşlardaki doktor eksikliğinin giderilmesi ile hastanenin bölgede önemli bir eksikliği kapatacağına da dikkat çeken Dr. İnebeyli, yeni uzman doktor ve polikliniklerin açılması için çalışmaların süratli bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber