Sakarya'dan Konya Şehit ve Gazi Derneğine Ziyaret

Sakaryalı gençlerin 2007 kurduğu terörle mücadelede şehit ve gazi olan vatan evlatlarının bilgi ve resimleri yayınlanan internet sitesi terorsehitleri.com internet sitesi yöneticileri Konya Şehit ve Gazi Derneği Mevlana Şubesini ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurdukları internet sitesi aracılıyla sadece Sakarya'da değil Türkiye genelinde bir çok ilde aktivitelerde bulunan site, şehit aileleri, gazileri ile Şehit ve gazi derneklerini ziyarete devam

Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit-Dul ve Yetimler Derneği Konya Mevlana Şubesinin daveti üzerine önceki gün kendilerini ziyaret eden site yöneticileri, dernek yönetimi ile bir araya geldi.

Dernek 2. Başkanı Gazi P. Er Mehmet Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sitenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bundan dolayı site yönetimine teşekkür ettiklerini söyledi.

Terorsehitleri.com sitesi yöneticisi Erdoğan Erdoğan ise, "Ziyaret son derece güzel geçti. Bizlerde şehit ailelerimiz,Gazilerimiz ve derneklerimizin her zaman yanlarında oldugumuzu ve elimizden gelen her konuda yardımımızı esirgemeyeceğimizi ifade ettik.Ziyarette ayrıca derneği gezdik ve Konyalı şehit ve gazilerimiz hakkında bilgi edindik. Derneğin bulunduğu yer ve dernek binası şehit ailelerimizin gazilerimizin ve ailelerinin

rahat edebileceği iki katlı ve rahat olması Türkiye genelinde dernek binası olarak örnek alınması gereken bir mekan olduğunu gördük. Ailelerimizin burada rahatça vakit geçirebilmesi için bir alan ve ortam oluşturulmuş" dedi.

Ziyaretin sonunda Erdoğan, günün anısına Dernek 2. Başkanı

Gazi Piy.Er Mehmet Yıldırım'a Türk Bayraklı çerçeveli pano hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber