Muhtarlardan Belediye Başkanı Genç'e teşekkür

Samsun'da yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen Canik ilçesinde görev yapan muhtarlar Belediye Başkanı Osman Genç'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç, "Halkımızın normal yaşamlarına dönmesi için gece gündüz uyumadık, kısa zamanda selin izlerini sildik." dedi.

Sel sonrası Canik Belediyesi ekipleri kriz masası kurarak ilçedeki cadde ve sokakları temizledi. Osman Genç çalışmaları yakından takip etti. Gaziosmanpaşa ve Gazi mahallelerinde sokaklar çamur ve sel atıklarından temizlendi. Genç, selden etkilenen bölgeleri gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Osman Yüksel ile birlikte Muhammet İkbal ve Akman Sokakları gezen Genç, vatandaşlarla görüşerek sıkıntılarını dinledi. Afetzede vatandaşlar yaptığı çalışmalardan dolayı Genç'e teşekkür etti.

İlçe halkının normal yaşamlarına dönmesi için gece gündüz uyumadıklarını ifade eden Osman Genç, "Selin ardından kurduğumuz Kriz Masası sayesinde cadde ve sokaklarımızı temizledik. Selin izleri ilçemizde hemen hemen silindi. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın huzuru ve yüzlerinin gülmesi." dedi.

Selden en çok etkilenen bölgelerden olan Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Osman Yüksel ve Gazi Mahallesi Muhtarı Tuğrul Birinci de, Başkan Genç'e teşekkür etti. Yüksel ve Birinci, "Yaşadığımız büyük sel felaketinin ardından Canik Belediye Başkanımız Osman Genç, başarılı kriz yönetimi ile selin izlerinin kısa sürede silinmesini sağladı. Ayrıca ilk günden itibaren sürekli içimizde oldu ve vatandaşlarımızla yakından ilgilendi. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber