AGİD üyesi işadamları derin sularda dalmanın keyfini yaşadı

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) üyesi işadamları dalış sezonunu açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabahın erken saatlerinde dernek binası önünden otobüsle hareket eden işadamları, Cennet-Cehennem yolu üzerindeki kafeteryada yöreye has çeşitlerden oluşan menü ile kahvaltı yaptı. İşadamları daha sonra, Narlıkuyu Koyu'ndan tekne ile denize açıldı. İşadamlarına Maceraperest Doğa ve Su Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya dalış sırasında yapmaları gerekenler hakkında brifing verdi.

Başkan Vekili Seyfettin Alpat, AGİD'in düzenlediği bu tür etkinliklerle üyeler arasındaki ilişkilerin daha da kuvvetlendiğini söyledi. Alpat, ?Üyelerimizin iş stresinden kurtulmaları için çeşitli zamanlarda sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan biri olan tekne turu ve tüplü dalış eğitimi sayesinde dalmayan üyemizin kalmayacağını umuyorum.? diye konuştu.

İlk dalışlar Altınofroz Koyu'nda gerçekleştirildi. Sırası gelen işadamları tüplü dalış keyfini yaşarken diğerleri de tekne etrafında Akdeniz'in mavi sularında yüzmenin keyfini çıkardı. Öğleden sonraki dalışı da Akyar Koyu'nda yapan işadamları yoğun iş stresini atmanın yanı sıra yeni arkadaşlıkların da temellerini attı.

Genel Sekreter Mehmet Aydın, Ramazan'dan sonra tekrar düzenleyecekleri tekne turunda, üyelerine dalış eğitiminin yanı sıra deniz paraşütü ve jet su kayağı keyfi de yaşatacakları müjdesini verdi.

Dalış eğitimi verenlerin konusunda uzman olduğunu kaydeden Eğitmen Salih Mutlukaya da, işadamlarının eğitimi başarıyla tamamladığını ifade etti. Mutlukaya, ?Daha önce dalan işadamlarımızın yanında ilk kez dalanların da olmasına rağmen eğitim başarıyla tamamlandı. Hiçbir sorun yaşamadık. İşadamlarımız, suyun altındaki gizemi görmenin keyfini yaşadılar. Deneme dalışı yapan işadamlarımıza günün anısına sertifika da vereceğiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber