Sıcak havada AVM serinliği

Hava sıcaklıklarının artış gösterdiği ve iyice bunaltıcı hale geldiği son günlerde Adanalılar klimalı alış veriş merkezlerini tercih etmeye başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm yurdu etkisi altına alan sıcaklar, Doğu Akdeniz Bölgesi'nde daha da artıp, gölgede 42 dereceyi gördü. Adana'nın sadece alışveriş değil, eğlence merkezi ve yaşam alanı olan Optimum Oulet Adana, serin ortamıyla da çekim merkezi oldu.

+Hafta sonlarında tatile gitmeyenlerin tek adresi olan Optimum Outlet Adana'yı tercih edenler, alışverişin en hesaplısını yapmakla kalmayıp, muhteşem manzara ve serin ortamla ailece dinlenme fırsatı da buluyorlar.

Meteoroloji verilerine göre, gölgede 42 dereceye kadar sıcaklığın yanı sıra nem oranının artmasıyla 45 derece ve üzerinde hissedilen sıcaklık, Optimum'u çekim merkezi haline getirdi. Ön cephesi Seyhan nehri ve Hilton kavşağına bakan Optimum'da; bir ana giriş ve bir yan cephe giriş olmak üzere iki noktadan yaya girişi, ayrıca kapalı otopark girişiyle birlikte toplam üç noktadan giriş bulunuyor. Adana'da sayıları parmakla sayılacak kadar az olan kapalı otoparkı da bulunan Optimum'a gelenler, araçlarını rahatlıkla park ederek, güneş altında yürümeden, yorulmadan AVM'ye çıkabiliyor. Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden biri olan Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, bünyesinde bulundurduğu seçkin markalarla sadece Adana'ya değil, Tarsus, Mersin, Hatay ve Niğde gibi bölgelere yakınlığı ile müşteri profilini daha da zenginleştiriyor. Son günlerde sıcaktan bunalanlarla iyice çekim merkezi haline gelen Optimum'da Çocuk Kulübü de çocuklara birbirinden eğlenceli etkinliklerle unutulmaz günler yaşatıyor. Optimum Çocuk Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde balonla oyuncak ve çeşitli karakterler yapan çocuklar, eğlencenin yanı sıra el becerilerini de geliştirme fırsatı buluyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber