Salihli'deki vahşi cinayete 3 gözaltı

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir şahsın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir şahsın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden zanlılardan biri, öldürdüğü kişinin kendisine tecavüze yeltendiğini iddia etti.

2 Temmuz günü Salihli'ye bağlı Beylikli Köyü yolu üzerinde sulama kanalında Ahmet Alzeybek'in cesedinin bulunması üzerine Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen Salihli İlçe Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde katil zanlısı olan S.S.'yi (19) yakaladı. Yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden S.S.,

24 Haziran 2011 tarihinde Ahmet Alzeybek ile Alaşehir yolu üzerinde bulunan bir bağ evine geldiklerini ve alkol aldıklarını, Alzeybek'in burada kendisine tecavüz etmeye yeltendiğini, yanında getirdiği bıçakla kendisini öldürdüğünü söyledi.

Jandarma ekipleri, ayrıca cinayete azmettirmek suçundan S.S'nin babası F.S. (52) ve Ahmet Alzeybek'in kayınbiraderi M.C.'yi (31) de gözaltına aldı. Şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber