Osmanlı Hanedan Sofrası Ramazan'a hazır

Adana Güzelyalı Mahallesi'nde hizmet veren Osmanlı Hanedan Sofrası, Ramazan hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 ana menüyle Adanalılara iftarda hizmet verecek Osmanlı Hanedan Sofrası, 560 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasitede.

İşletme Müdürü Bora Tomas, tüm hazırlıklarını tamamladıklarını, iftara gelenleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtti. 3 ana menü çıkaracaklarını ifade eden Tomas, Adana'da genelde kebap tüketildiğini belirterek, ?Müşterilerimiz alışılmışın dışına çıksınlar burada farklı yemekler yesinler istiyoruz. Kaburga dolması, kuzu dolma, tereyağlı et kavurma bizim iddialı olduğumuz ana yemekler. Farklı lezzetleri tattırmak istiyoruz. Her gün ve sürekli kebap yenmiyor. Çok güzel alternatif sunuyoruz. İnsanların midelerini yormadan komple bir menü vermeye çalışıyoruz.? dedi.

Aynı anda 560 kişiye hizmet verebilecek kapasitelerinin bulunduğunu aktaran Tomas, ?İftarlarda en fazla yaşanan sıkıntılardan biri de herkesin aynı anda yemek yemelerini sağlamak. Bu yıl ekstre elamanlar alarak böyle bir problem yaşamayacağımızı düşünüyorum. Ezan okunduktan birkaç dakika sonra tüm müşterilerimizin yemeklerini vereceğiz. VIP odamız var. Toplu yemeklerde 60-70 kişiye hizmet verebiliyoruz burada. Onun dışında toplamda 560 kişiye aynı anda hizmet verebiliyoruz. Düğün ve cenaze yemekleri de organize ediyoruz, bu konularda çok cüzi bir kar marjımız var. ? diye konuştu.

İftarın yanı sıra sahura özel lezzetlerde sunduklarını aktaran İşletme Müdürü Tomas, ?Sahurda yöresel kahvaltı ikram edeceğiz misafirlerimize. Camus yağından peynir çeşitlerine yumurtadan fırından yeni çıkmış pideye kadar bir çok çeşit bulunacak sahur kahvaltısında. Bunların yanı sıra isteyenlere işkembe ve kelle paça servisi yapacağız. Hem sahur hem de iftar için ramazana hazırız. ? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber