Sivas Belediyesi yıktığı dükkânların yerini otopark yapacak

Sivas Belediyesi, eski İmam Hatip Sokak'ta bulunan 13 iş yerini tahliye ederek yıkımını gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mülkiyeti Sivas Belediyesi'ne ait olan eski İmam Hatip Sokak'ta bulunan 13 adet dükkan esnaflar tarafından tahliye edildi. Belediyeye bağlı ekiplerin gözetiminde boşaltılan işyerleri daha sonra yıkım ekipleri tarafından yıkıldı. Şehrin en büyük ihtiyacı olan otopark sorununa çözüm üretmek amacıyla alan otoparka dönüştürülerek halkın hizmetine sunulacak.

Yıkımın ardından açıklama yapan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, ?Bugün şehrimize yakışmayan bir görüntüyü daha ortadan kaldırdık. Burada bize yardımcı olan eski kiracılarımıza teşekkür ediyorum. Kanuna uygun bir şekilde tahliyelerini yaptılar. Herhangi bir zor durum ile karşı karşıya kalmadık. Burası Sivas'a yakışmıyordu. Burayı temizleyeceğiz inşallah. Sivas'ta otopark sorunu ortadadır. Bu otopark sorununa bir nebze de olsa burada bir çözüm getireceğiz.? dedi.

İş yeri sahiplerinin mahkemeye yaptığı itirazın geri çevrilmesinin belediye tarafından yıkımı gerçekleştirilen dükkanların yerinin otopark olarak kullanılacağı kaydedildi. Yıkımda polis ve itfaiye ekipleri de hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber