Unutkan turist Dalaman'ı korkuttu

Muğla'nın dalaman ilçesinde unutkan bir turist vatandaşları telaşlandırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşların yoğun olduğu Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Gazi Bulvarı'nın kesiştiği otobüs durağında unutulan valiz fünye ile patlatıldı. Valizin içinden çıkan bol miktarda elbise çevre sakinlerini rahat bir nefes aldırdı.

Turizm beldelerinde güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarılırken Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun Gazi Bulvarı ile kesiştiği yerdeki otobüs durağında bir süredir duran valizi gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polisi aradı.

Olay yerine gelen polis ekipleri bulvarı araç ve yaya trafiğine kapatarak bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Vatandaşların şüpheli bavula yaklaşmalarına izin vermeyen emniyet güçleri hemen bomba imha uzmanına haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı gerekli önlemleri aldıktan sonra şüpheli bavulu fünye ile patlattı. Bavulun patlatılması sırasında Dalaman Havalimanı Yolu trafiğe kapatıldı. Patlatılan bavuldan kullanılmış elbiseler çıkınca vatandaşlar da derin bir nefes aldı. Bavulun bölgeye gezmeye gelen yerli bir turist tarafından otobüs durağında unutulduğu tahmin edilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber