Yangında mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Antalya'da elektrik kaçağından çıktığı iddia edilen yangında mahsur kalan bina sakinleri, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın, Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 835 Sokak Doğanerler Apartmanı bodrum katında çıktı. İddiaya göre; elektrik trafosundaki bir patlamanın ardından binanın altından alevler ve duman çıktı. Binayı saran dumandan mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Ayrıca binada elektrik kaçağı olduğundan dolayı TEDAŞ'a haber verildi. Sokağın elektriğini kesen TEDAŞ yetkilileri, muhtemel bir faciayı önledi.

Yangına kısa süre müdahale eden ekipler, dumandan etkilenmemeleri için bina sakinlerini uyardı. Yangının bodrum katta çıkması nedeniyle üst katlardaki vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Evlerinden çıkamayan vatandaşları itfaiye ekipleri merdivenle balkondan kurtardı.

İş yerinde iken evinde yangın çıktığı haberini alan bina sakinlerinden Haydar Köroğlu, dışarıdan patlama olduğunu duyduğunu ve eve geldiğinde de elektrik tellerinde bir patlama meydana geldiğini söyledi.

Balkonda otururken kendisine haber geldiğini belirten Orhan Tiktaş ise ?Karşıdaki komşum bana işaret etti; 'Aşağıda bir şey var' dedi. Ben de aşağıya bodruma indim, koku oradan geliyordu. Kapıyı açtım, içeride bir patlama oldu, ondan sonra yangın başladı. TEDAŞ çok geç geldiği için bu hale geldi.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber