AİÇÜ'de 'Dünden Bugüne Üniversitemiz' fotoğraf sergisi açıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ)'nde 'Dünden Bugüne Üniversitemiz' fotoğraf sergisi açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 23:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Serginin açılışı merkez yemekhane ve kafeteryasında yapıldı. AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Biber, Prof. Dr. Telat Yanık ve Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu tarafından gerçekleştirilen açılışa çok sayıda öğretim üyesi, öğretim elemanı ve idari personel katıldı.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan, 3 yıllık geçmişi olan üniversitede, gelinen noktanın mutluluk ve gurur verici olduğunu söyledi. Üniversitenin 3 yıl gibi kısa bir geçmişi olmasına rağmen çok kısa sürede bu noktaya başarıyla gelindiğini belirten Prof. Dr. İrfan Aslan, "Doğudan Yükselen Işık' sloganı ile başladığımız bu yolda üniversitemizi bu noktalara getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ben özellikle, her platformda dediğim gibi, çok değerli, sevgili iş adamımız Sayın İbrahim Çeçen Bey'e, yöneticilerimize, akademik ve idari personelimize, bu kampüsün oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversiteli olmanın ayrıcalığını her geçen gün biraz daha fazla fark edeceksiniz." diye konuştu.

Serginin 3 hafta süreceğini belirten sergi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor, sergide üniversitenin 3 yıllık süre zarfında nereden nereye gelindiğini anlatan toplam 75 fotoğrafın sergilendiğini ve herkesi bu sergiye beklediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber