Ortaca Kültür Kompleksinde mutlu sona yaklaşıldı

Ortaca Belediyesi'nin kendi imkânları ile kısa süre önce yapımına başladığı Ortaca Kültür Kompleksi projesinde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca'da yapılmakta olan çok amaçlı parkın çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada; ?Yıllardır halkımızın özlemini çektiği çok amaçlı park çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Burada gençlerimiz, çocuklarımız ve yaşlılarımız toplumun her kesiminden insanımızın rahat edeceği bir konsepti sağlamaya çalıştık; bunda da başarılı olduğumuzu sanıyorum. Önümüzdeki günlerde parkımızın açılışını yapacağız. İnşallah Ortaca Halkının dinlenebileceği, huzur bulabileceği bir yer sunmuş oluruz. Şimdi den hayırlı olsun diyorum? dedi.

Eski Orman Lojmanları olarak kullanılan 4 bin 660 metrekare olan 10 Mart 2008 yılında Ortaca Belediyesi ile Orman Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile takas yoluyla Ortaca Belediyesi'ne devredilmişti. Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'in bizzat yakından takip ettiği çalışmada son aşamaya gelindi.Kültür Kompleksi'nin içerisinde; Kütüphane, Etnografya Müzesi, Kadın ve Gençlik Dayanışma Merkezi, Engelliler için Özel Alan, Bilgi Merkezi, Çocuk Oyun Odası, Bayanlar El İşi Odası gibi çeşitli bölümler yer alıyor. Arazi içerisinde bulunan binaların tadilatı, yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı. Kültür Kompleksi içerisinde 252 metrekare alana oturacak şekilde ahşaptan yapılan teras katı da bulunan iki katlı bir kafeteryanın montajının da bitmesinin ardından kısa süre sonra hizmete girecektir? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber