Emniyet Müdürü Aksoy ilçeye veda etti

Konya'nın Karapınar ilçesinden meslekte terfi hakkı kazanarak Konya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy onuruna veda yemeği düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karapınar'da 9 aydır görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy onuruna, 100. Yıl Kurtay Tesisleri'nde düzenlenen yemekte duygu dolu anlar yaşandı. Kaymakam ve Belediye Başkanı başta olmak üzere, tüm protokol mensuplarının katılımı ile gerçekleşen veda yemeğinde teşekkür konuşması yapan Aksoy, ?Çok duygusal olmam nedeni ile bu konuşmaları yapmakta çok zorlanıyorum. Görev yaptığım yerler arasında Karapınar'ın yeri bambaşka. Burada kısa bir süre kaldım, fakat mesai arkadaşlarım ve ilçe halkından bu güne kadar huzursuz olacağım hiçbir şey gelmedi. Bu yüzden ilçe halkına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da uzakta değiliz, Konya'da olacağım. Herkese teşekkür ediyorum.? diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaymakam Ramazan Yıldırım ve Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu da Emniyet Müdürüne ve eşine teşekkür ederek, Karapınar'ın kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade etti.

Yemek sonunda Kaymakam Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Bekir Çelik, Aksoy'a çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber