Tutku Radyo Ramazanda her gün kitap hediye edecek

Van'da yayın yapan Tutku Radyo, Ramazan ayı dolayısı ile düzenleyeceği bir programda, piyasa değeri yaklaşık 150 lira olan kitap setini her gün bir dinleyicisine hediye edecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 00:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yıl Ramazan ayında özel programlar düzenleyen Tutku Radyo yönetimi bu yıl 'Ramazan'ın Sesi' adlı programda her gün bir dinleyicisine 6 kitaptan oluşan bir set hediye etme kararı aldı. Gazeteci Yazar Abdulhelim Almalı'nın hazırlayıp sunacağı 'Ramazan'ın Sesi' adlı program her gün saat 14'te başlayıp bir saat sürecek. Programda sorulacak soruya cevap verecek ilk kişiye piyasa değeri yaklaşık 150 lira olan kitap seti hediye edilecek.

Her yıl ramazan ayında özel programlar düzenlendiğini söyleyen Tutku Radyo Yayın Koordinatörü Salih Geçken, "Yaptığımız görüşmelere sonucu Van Müftülüğü, Tutku Güvenlik, Ekovan Kitapçılık, Özgür Der, Vakıf Kitap Sarayı

ve Bilge Kitap kırtasiye bizlere destek verdi. Bizlere sunulan desteklerle her gün bir dinleyicimize bir adet Kuran-ı Kerim,

Kuran-ı Kerim açıklamalı meali, Ramazan El Buti'nin Peygamber Efendimizin hayatını anlatan 'Fıkhu's Sıhre'si, İmam Gazali'nin 'Kalplerin Keşfi', Abdulcelil Candan'ın 'Müslüman ve Mezhep' adlı eseri ve İslam büyüklerinin hayatını anlatan birer kitap verme kararı aldık. Ramazan ayında herkes gıda yardımı yapmayı düşündüğü için biz farklı ama bu aya uygun bir şey yapmayı düşündük. İnsanların gıda ihtiyaçlarının karşılandığını düşündüğümüz için, insanların ruhlarının gıdası olan kitaplardan hediye edilmesinin daha doğru olacağını düşündük. Destek istediğimiz kurum, dernek ve iş yerlerinin olumlu cevapları bizleri daha da mutlu etti" dedi.

Geçken, Ramazan ayı boyunca farklı programlarla halkla iç içe olacaklarını ifade ederek; "Bu yıl hazırladığımız programlarla halkla daha iç içe olmayı düşünüyoruz. Haftada bir gün farklı alanlarda farklı insanlar birlikte sesimizi Van halkına duyuracağız" diye belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber