Diyarbakır'da hırsızlık olayları

Diyarbakır'da 10 saat içerisinde 20 ev ve iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayının yanı sıra park halindeki 2 araç da çalındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün akşam saat 22.30 sıralarında Kayapınar ilçesi Gaziler Fırat Bulvarı mevkiinde bulunan lunaparka giden bir vatandaşın kapının önüne park ettiği 21 FT 176 plakalı motosikleti kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Aynı saatlerde Silvan ilçesinde bir kargo şirketine ait 72 DU 125 plakalı aracın sürücüsü, şoförlüğünü yaptığı aracı çaldı. Kargo şirketi yetkililerinin haber vermesi üzerine, polis ekipleri sürücüsü tarafından çalınan aracın bulunması için çalışma başlattı.

Öte yandan Diyarbakır'da son 10 saatte 20 ayrı ev ve iş yerinden hırsızlık olayı yaşandı. Yaşanan 20 hırsızlık olayından 3'ünün araçlardan, 9'unun ev ve 8'inin ise iş yerlerinden gerçekleştirildiği bildirildi.

Vatandaşlar Diyarbakır'da son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına tepki gösterdi. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Diyarbakır'da artan hırsızlık olaylarından korktuklarını belirten vatandaşlar, kapı ve pencerelerini açamadıklarını ve bundan dolayı da adeta kavrulduklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber