AK Parti Milletvekili Bilgin: Sivas'a 3 hastane birden yaptırıyoruz

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas'a en son hastanenin 1970'li yıllarda yapıldığını hatırlatarak, iktidarlarının şu an Sivasa 3 hastaneyi aynı anda yaptırdığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'nın organize ettiği mahalle toplantıları, İstiklal ve Şeyhşamil mahallelerinde devam etti. Toplantıda AK Parti hükümetlerinin Sivas'ta ve ülke genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bölge halkına bilgi verildi.

AK Parti için seçimden seçime çalışmanın söz konusu olamayacağını söyleyen AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "AK parti sadece seçimden seçime halkın karşısına çıkan bir parti değil, AK Parti iktidarı her gün milletin huzurunda. Biz bu millete her gün hesap veriyoruz yaptığımız icraatlarla. Biz sadece Türkiye'nin partisi değiliz, biz artık dünyanın partisiyiz. Dünyanın her bir yanındaki Müslüman'ın, mazlumun partisiyiz. AK Parti aziz milletin gururu, ümmetin umudu." şeklinde konuştu.

"3 HASTANE BİRDEN YAPILIYOR"

AK Parti hükümetinin Sivas'ta yaptığı çalışmaları bölge halkına anlatan AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise "Sağlık alanında 600 yataklı bölge hastanesinin inşaatı devam ediyor. Ağız ve Diş Hastanesi ağustos ayında hizmete açılacak. Fizik ve Tedavi Hastanesi'nin proje çalışmaları tamamlandı. Karşıyaka 120 yataklı bu hastaneyi yapacağız. Eski Demiryolları Hastanesi'nin yerine Akıl ve Ruh Sağlığı Merkezi'ni açıyoruz. AK Parti Hükümeti 3 hastaneyi birden Sivas'a yapıyor. 'Sivas'a en son hastane ne zaman yapıldı?' yeni nesil hatırlamaz. Sivas'a en son hastane 70'li yıllarda yapıldı.? ifadelerini kullandı.

Bölge toplantılarına Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, parti yöneticileri ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber