Kıyı Köşe Grubu ve Kimse Yok Mu akülü araç dağıttı

Sanal ortamda oluşturulan 'Kıyı Köşe Grubu' ile Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi, iki engelliye akülü araç hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal paylaşım ağı Facebook ortamında ülke genelindeki ortopedik engellilere akülü araç yardımı için oluşturulan Kıyı Köşe Grubu, Kimse Yok Mu Derneği ve Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel'in katkıları ile Aşkale'nin Ortabahçe köyü ve il merkezindeki iki özürlü vatandaşa akülü araç yardımı yaptı. Erzurum Valiliği Sosyal Etüd Proje Müdürü Haşim Özcan'ın başkanlığındaki 6 kişilik Kıyı Köşe Grubu, akülü araçları hak sahiplerine teslim etti.

Babasını trafik kazasında kaybeden ve doğuştan ortopedik engelli olan 16 yaşındaki Abdulkadir Küreci ile Ortabahçe köyündeki 38 yaşındaki Mehmet Akli'ye törenle akülü araçlarını teslim eden Özcan, "Kıyı Köşe Grubu olarak Facebook ortamında akülü araç kampanyasını başlatmıştık. Kampanyamıza Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi ile Erzurum Barosu Başkanı Mehmet Güzel akülü araç ve lojistik destekte bulundular. Ramazan ayında iki engelli kardeşimize akülü araç hediye ederek dualarını ve gönüllerini almanın sevincini yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu gibi sosyal yardım ve etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

Akülü aracına kavuşmanın sevincini yaşayan Küreci ise "Çok mutluyum. Bir akülü araç olsun istiyordum. Artık kimseye yük olmadan kendi başıma hareket etme özgürlüğümü kazandığımız için mutluyum." diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber