Ek puanlı YTM-3 puanında Türkiye birincisi Çankırı'dan

Sonuçlara göre, Çankırı Maltepe Dershanesi, ek puanlı YTM-3 puanında Türkiye birincisi ile YTM-2,YTS-1, YTS-2 puan türlerinde de Türkiye ikincisini çıkardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye birincisi ve ikincisi olan Burak Ak ve YMF-3 puan türünde Türkiye 44.sü olan Emiralp Büyüktopçu dershane müdürü Cüneyt Polat tarafından altınla ödüllendirildi.

Öğrenciler Burak Ak ve Emiralp Büyüktopçu ise başarılarında katkısı olan dershane ve okul öğretmenleri ile ailelerine teşekkür etti.

Türkiye birincisi olan Burak Ak, başarısında Maltepe Dershanesi'nin verdiği kaliteli dokümanların ve öğretmenlerin yakın ilgisinin etkili olduğunu ifade etti. Emiralp Büyüktopçu da başarılı olabilmek için sistemli ve bilinçli çalışmanın önemli olduğunu belirtti. Başarılı öğrenciler, İstanbul veya Ankara'da üniversite okumak istediklerini ifade etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan dershane müdürü Cüneyt Polat ise ?Hem Türkiye birincisi çıkarmanın hem de Çankırı ili olarak TM puan türünde Türkiye dördüncüsü olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.? dedi.

Bu zamana kadar gerek Türkiye ve il genelinde elde ettikleri başarıları, zengin doküman, sıkı rehberlik ve sosyal aktivitelere bağlayan Polat, öğrencilerinin başarısında emeği geçen dershane ve okul öğretmenleri ile ailelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber