Sarıkaya'da yollar yılsonuna kadar asfaltlanacak

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde asfalt yol çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, ilçede altyapıları tamamlanan bütün mahallelerdeki cadde ve sokak yollarının yılsonuna kadar asfaltlanacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yılsonuna kadar bütün mahallelerdeki yolların asfaltla kaplanacağını belirten Başkan Erbir, "Biz göreve geldiğimiz günden bu yana altyapı çalışmalarına büyük önem verdik. Çünkü ilçemizde en büyük sorunların başında altyapı sorunu geliyordu. Bu yüzden yollarımızın asfaltını tamamlayamamıştık. Şimdi ise altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla mahallelerimizdeki yollarda asfaltlanma çalışmaları başladı. İnşallah yılsonuna kadar ilçemizdeki bütün yollarımızı asfaltını atacağız." dedi.

Çalışmalarda önceliği kurumların olduğu güzergaha verdiklerini ifade eden Başkan Erbir, "Şuan asfaltlama iki kat olarak yapılıyor. Bu yol çalışmasında öncelikli hedefimiz okullarımızın resmi kurumlarımızın bozuk olan yollarını asfalta kavuşturmaktır. Tabi vatandaşlarımız zaman zaman bozuk yollar yüzünden haklı olarak tepki gösterebiliyor. Biz vatandaşlarımızdan bu konuda biraz daha sabırlı davranmalarını istiyoruz. Şuanda iki mahallemizde asfaltlama çalışmasını tamamladık. Bu yılsonuna kadar inşallah 15 mahallemizde asfaltlama çalışmalarını tamamlamış olacağız." diye konuştu.

Türkiye Yerel Belediyeler Birliği tarafından 700 belediye arasında yapılan incelemede Sarıkaya Belediyesi'nin altyapı çalışmalarında en başarılı belediye seçilerek ödüle layık görüldüğünü söyleyen Başkan Erbir, "Bu tür başarılara layık görülmek bizleri çok mutlu ediyor. Asfalt yol çalışmalarında da yaklaşık 700 belediye arasında en iyi çalışan belediye olarak yine plaketle ödüllendirildik. Bunlar güzel çalışmalardır. Yerel Belediyeler Birliği tarafından hazırlanan dergide başarılarımızın kamuoyuna yansıtılması diğer belediyelerle başarı oranımızı da ortaya çıkartıyor. Tabi bizler için bu hizmetler yeterli değil. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla Sarıkaya'ya en iyi, en güzel hizmeti vermenin gayreti içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber