Güneş çarptı hastanelik oldu

Adana'nın Karataş ilçesinde denize girdikten sonra güneşlenirken fenalaşan bir çocuğun getirildiği hastanede güneş çarptığı belirlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da hava sıcaklığının nem ile birleşerek 45 dereye kadar çıkması vatandaşları bunaltıyor. Bu aşırı sıcaklardan bunalan 15 yaşındaki Mahmut Yıldırım da babası İsmail Yıldırım (47) ile birlikte serinlemek için Adana'nın Karataş ilçesine gitti. Burada baba ile oğul bir süre denize girdi. Mahmut Yıldırım bir süre denizde yüzdükten sonra sahile gelerek güneşlenmeye başladı. Ancak açıkta güneşlenen Yıldırım bir süre sonra uyuya kaldı. Baba da oğluna dikkat etmeyince Yıldırım bir daha ayağa kalkamadı. Bunun üzerine baba çocuğunu alarak Adana Devlet Hastanesi'ne getirdi. Burada acil serviste tedavi altına alınan çocuğa güneş çarptığı belirlendi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Yıldırım, otomobil beklerken acil servis önündeki sedyenin üzerinde uyuya kaldığı görüldü. Babası tarafından uyandırılan Yıldırım, serinlemek için Karataş'a gidip denize girdiğini belirterek, "Denizde yüzdükten sonra sahilde uzanmıştım. Uyuya kalmışım bu arada başıma güneş geçmiş. Bir daha yerimden kalkamadım. Babamı çağırdım hastaneye getirdi. Çok halsizim" dedi.

Baba daha sonra çocuğunun dinlenmesi için evine götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber