İstanbul'da elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kartal, Maltepe, Çekmeköy ve Şile'nin bazı semtlerinde yarın, 26 ve 27 Temmuz'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Kartal, Samandıra ve Şile işletme müdürlüklerinin hizmet alanı içinde kalan bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Çalışma kapsamında yarın Şile'de 13.00-16.00 saatleri arasında Yeniköy, Göçe, Haliloğlu, Kalemköy, Hacımustafa, Geredeli, Sungurlu, Hatipler, Keremedin, Yumuşakköy, Hacıköyleri, Yasin Sarı Tavuk Çiftliği, Kelemköy İSKİ Arıtma, İSKİ Haliloğlu Pompa İstasyonu ve Göçe Melen şantiyesine elektrik verilemeyecek.

Aynı gün Kartal'da 09.00-15.00 saatleri arasında Cevizli Akdeniz Sokak civarına, Maltepe'de aynı saatlerde Orhangazi, Bağdat ve Fatih Caddeleri, Yavuz, Yılmaz, Coşkun, Özcan ve Şehit Mücahit sokaklar ile Jettur blokları elektrik alamayacak.

Çekmeköy'de 26 Temmuz Perşembe günü 09.00-15.00 saatleri arasında Alemdağ Merkez ve Fatih mahalleleri, İlim Caddesi, Fatih Mahallesi mezarlık civarı, Alemdağ Spor Tesisleri ile DHL Lojistik'e, aynı gün Maltepe'de Tugay Yolu Filyokuşu Metro Şantiyesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Feyzullah ve Bağdat caddeleri, Umut, Bıçakçıçeşme, Mert ve Beşevler sokak ile Çayırlar mevkisi Otel İnşaatı'na elektrik verilemeyecek.

Çekmeköy'de 27 Temmuz Cuma günü 09.00-15.00 saatleri arasında Alemdağ Merkez Mahallesi devlet hastanesi ile eski Şile Yolu Canavote elektronik, aynı gün Maltepe'de Atatürk, İnönü, Feyzullah, 2. İlkokul, Serap, Mimar Sinan ve Bağdat caddeleri, Plajyolu, Kırizantem, Nedim Özpolat ve 2. İlkokul sokaklar ile Maltepe Stadı elektrik alamayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber