Karaköprü'de geleneksel Ramazan sokağı devam ediyor

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi, vatandaşların daha iyi bir Ramazan geçirebilmesi için her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel Ramazan Sokağı etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaköprü beldesinde bulunan Ramazan Sokağı alanında yapılan etkinliğe; Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Sokağı'na yoğun ilginin gösterildiği gecede, Gruplar Hafızlar İlahi grubu sahne alarak vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Geleneksel Ramazan Sokağı'nın bu yılki açılış programında vatandaşlara öncelikle belediye hizmetlerinin bulunduğu bir tanıtım film gösterimi yapıldı. Ardından Başkan Nihat Çiftçi selamlama konuşması yaparak, "Ramazan Karaköprü'de bir başka olsun dedik ve 4 yıldır geleneksel Ramazan Sokağı'nı yaşatıyoruz. Vatandaşlarımızın burada huzur içerisinde Ramazan'ın o maneviyatını, o güzel feyzini ve bereketini yaşamaları için tertipledik" ifadelerini kullandı.

Daha sonra, programa gelen davetliler alanda bulunan alışveriş stantlarını gezip esnafa katkı amacıyla alışveriş yaptılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber