Manisa Valisi Daşöz, bin kişilik iftar yemeğine katıldı

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, valilik tarafından Manisa Ticaret Borsası sponsorluğunda Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi TOKİ Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenen bin kişilik iftar yemeğine katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesiyle düzenlenen iftar yemeğinde Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Müftüsü Sinan Cihan, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Giyasettin Gündoğdu ve mahalle sakinleri bulundu.

Ay boyunca 21 mahallede iftar verileceğini belirten Vali Daşöz, ramazanın hem oruç tutmak hem de birlik, beraberlik, kardeşlik, güzellik, dostluk ve dayanışma adına güzel örnekleri ortaya koyma ayı olduğunu söyledi. Manisa'da güzel bir gelenek bulunduğunu söyleyen Daşöz, "Valiliğimizin öncülüğünde, sponsorlarımızın ve hayırseverlerimizin desteğiyle çok güzel iftar yemekleri düzenleniyor. Buradaki iftar yemeğini Ticaret Borsası verdi. Bütün sponsorlarımıza, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.? dedi. Muhtar Gündoğdu ise iftar yemeğine katkıda bulunanlara teşekkür ederek, ramazanda yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın arttığını, birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi. Gündoğdu, Vali Daşöz'ü de aralarında görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Konuşmalardan sonra sıraya giren vatandaşlara yemek dağıtan Vali Daşöz ve Borsa Başkanı Özkasap, daha sonra beraberindekilerle birlikte kendileri de sıraya girerek yemeklerini aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber