Söke'nin yeni Emniyet Müdürü Aydın Düzalan görevine başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün son atamalarında Antalya Kriminal Polis Laboratuvar Müdürü olarak atanan Söke İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin Söke'ye vedaya hazırlanırken; yeni İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan görevine başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuşadası İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Aydın Düzalan yeni görev yeri Söke'de ziyaretlerine de başladı. Söke'nin yeni Emniyet Müdürü Aydın Düzalan'ın Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'yi makamında ziyaretinde tayini Antalya'ya çıkan Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin'de bulundu. Kuşadası'nda görev yapmasından dolayı Söke'ye yabancı olmadığını dile getiren Söke'nin yeni Emniyet Müdürü Aydın Düzalan; yeni görev yeri Söke'de görevini en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Aydın Düzalan'a görevinde başarılar diledi.

Antalya Kriminal Polis Laboratuvar Müdürü olarak atanan Söke İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin'in Ramazan Bayramı sonrasında Söke'den ayrılacağı ve Antalya'da yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber