Başkan Yardımcı: Çalıştırılmadan yapılan zamlarla maaşım 4 bin 609 lira oldu/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat Belediyesi'nde 3 yıldır çalışmadan maaş aldığı yönündeki açıklamalarıyla gündeme gelen Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Bayın,maaşına yeniden zam yapıldığını bildirdi.

Belediye binası girişindeki ATM cihazına basın mensuplarıyla giden Bayın, ATM'den zamlı maaşını çektikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Maaşım 4 bin 295 lira yatıyordu. Hala çalıştırılmıyorum. Temmuz ayı itibariyle maaşıma tekrar zam yapıldı. Çalıştırılmadan yapılan zamlarla maaşım 4 bin 609 lira 87 kuruş oldu'' diye konuştu.

Bayın, maaşına son olarak 315 lira zam yapıldığını belirterek, ''Buradan belediye başkanımız sayın Adnan Çiçek'e sesleniyorum. Çalıştırılmadan bir insana hangi hakla, hukukla, adaletsizlikle maaş veriyorsun- Çalıştırmama gerekçen nedir- Bunu kamuoyuna açıklamasını istiyorum. Yine söylüyorum hak etmeden alıyorum, üzülüyorum'' dedi.

Kamuoyunda yer alan açıklamalarının ardından arkadaşlarının ''istifa et'' dediğini anlatan Bayın, ''O arkadaşlar kısmen de olsa haklılar ama olayın iç boyutunu bilmiyorlar. Çünkü devlet memuru olmak kolay değil'' ifadelerini kullandı.

Yıllardır belediyede çalıştığını aktaran Bayın, ''Çalıştırılmak istiyorum, çalışmak istiyorum. Bunun mücadelesini de sonuna kadar vereceğimi açık açık beyan ediyorum'' dedi.

Bir basın mensubunun, ''Açıklamalarınızın ardından ne gibi tepkiler aldınız-'' sorusu üzerine Bayın, hayranlarının arttığını, destek verenin de vermeyenin de olduğunu belirtti.

3 yıldır çalışmadan maaş aldığı yönündeki açıklamalarıyla gündeme gelen Bayın, Tokat Belediyesi ve Belediye Başkanı Adnan Çiçek hakkında da çeşitli iddialarla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Muhabir: Zehra Aydın / Önder Felek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber