Şifa'dan protokole iftar

Erzurum Şifa Hastanesi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde bürokrat ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşları bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yemekte konuşan Vali Sebahattin Öztürk, Erzurum'da belirli bir standardın üzerinde hizmet veren özel hastaneden fakülteler ve üniversite ortaya çıktığına dikkat çekti. Vali Öztürk, bunun bir başarı olduğunu ifade ederek, ?Aşk olmayan yerde meşk olmaz. Bu hasbilik, böyle bir sonucu ilzam etti. Şifa Üniversitesi ve Hastaneleri daha da büyüyecektir. Türkiye'yi sabit bir nokta olarak gören, bütün dünyada ihtiyaç olan insanlar ulaşmayı düşünüyorlar.? dedi. Vali Öztürk, Türkiye'deki sağlık politikalarının özel hastanelere olumlu yansımaları olduğunun da altını çizerek, kamu ve özel hastanelerdeki standardın yurt dışında gıpta ile takip edildiğini sözlerine ekledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu da Türkiye'de sağlık ve eğitimde çok büyük gelişmeler olduğunun altını çizerek, Şifa Hastanesi ve Üniversitesi'nin de bu günkünden daha fazla büyüyeceğini kaydetti.

Yemekte söz alan Şifa Hastanesi eski başhekimi ve Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Erdoğan hastanenin gelişimiyle ilgili bilgiler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber