Hayvanseverin su kabı isyanı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde oturan İbrahim Doğancı adlı vatandaş, sokak hayvanlarının su içmesi için kapısının önüne koyduğu su kaplarının çalınmasından bıkınca, çareyi üzerinde uyarı yazısı olan bir yazı asmakta buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayvansever Doğancı, kapasına astığı yazıda, "Lütfen sokak hayvanlarının faydalanması için koyduğumuz tasları ya da kapları, almayınız. Zira onların musluğu açıp doyasıya su içmelerine imkan yoktur. Duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ederiz"ifadelerini kullandı.

Hayvanlar için koyduğu su kaplarını kimlerin, neden çaldığını bilmediğini ve buna bir anlam veremediğini belirten hayvansever Doğancı, "Malum yaz ayı. En çok sokak hayvanlarının suya ihtiyacı var. Bu kapları hayvanların susuzluğunu gidermesi için koyuyorum. Ancak sürekli çalınıyor. Anlam veremiyorum" dedi.

Doğancı, levha asmasının nedenini ise şöyle açıkladı: "Biz insanlar bile bu sıcak havalarda suya ihtiyaç duyuyoruz. Sokaklarda yaşayan kedi, köpek gibi hayvanların durumunu düşünemiyorum bile. Ben de onları düşünerek her akşam su kabı koyuyorum. Maalesef sabah uyandığımda kapları yerinde göremiyorum. Artık bıkınca bu kapları alanları uyarmak için böyle bir yazı yazıp astım."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber