Palandöken Belediyesi, iftar çadırı kapasitesini bin 500'e çıkardı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediyeye ait 2 iftar çadırını ziyaretinde talebin fazla olduğunu görünce günlük 600 kişi olan kapasiteyi bin 500'e çıkardı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'un Palandöken ilçesi Yenişehir Solakzade Camii bahçesinde ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nin karşısındaki alanda kurulan iftar çadırlarını ziyaret eden Başkan Bulutlar, halkın çadırlara ilgisi karşısında kapasite artırımına gitme kararı aldı. Başkan Bulutlar, iki çadırda 600 kişiye verilen iftar yemeği kapasitesini çadır çevrelerine kurulan masalar ile bin 500'e çıkarttı.

İftar öncesi yemek kazanlarının başına geçen Belediye Başkanı Bulutlar, sembolik olarak vatandaşlara kepçe ile yemek dağıttı. Ardından da Başkan Bulutlar, halkla birlikte iftar çadırında orucunu açtı. İftar sofralarına ilçe sakinlerini göstermiş olduğu yoğun ilgiden son derece memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Halkımızı iftar sofralarımıza gösterdiği ilgi nedeniyle 600 olan kapasitemezi bin 500'e çıkarttık. Mevsim yaz olduğu için çadırların çevresine ek masalar koyarak günde bin 500 kişiye iftar yemeği vermenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımız kurduğumuz iftar sofralarından memnun ki her geçen gün dana fazla misafirimiz oluyor. Palandöken Belediyesi olarak bizler bu ilgiden memnunuz. Halkımızı iftar sofralarında daha iyi ağırlayabilmek için iftar sofralarımızın kapasitesini artırdık. Ayrıca bu sofralarımıza gelemeyecek kadar yaşlı, hasta ve kimsesiz vatandaşlarımızın da sıcak yemeklerini evlerine kadar götürüyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber