Pendik'teki patlamaya bir bombanın neden olduğu anlaşıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2005 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzman ekiplerin yaptıkları incelemeler sonucunda, bombanın çöp konteynırına konulduğu ve oldukça güçlü bir etkiye sahip olduğu anlaşıldı.

İstanbul pendik'te dün gece meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Patlamaya bir bombanın neden olduğu anlaşıldı. AA İSTANBUL - Pendik'te, Batı Mahallesi Çiğdem Sokak'ta dün gece şiddetli bir patlama meydana geldi. Sokak içindeki Adatepe tesislerinde akşam yapılan bir düğünün dağılmasının ardından meydana gelen patlama çevre ilçelerden de duyuldu.

Patlamayla ilgili soruşturma sürüyor. 2 kişinin ölümü 4 kişinin yaralanması ve 9 otomobilin de zarar görmesine yol açan patlamaya bir bombanın neden olduğu anlaşıldı. Uzman ekiplerin yaptıkları incelemeler sonucunda, bombanın çöp konteynırına konulduğu ve oldukça güçlü bir etkiye sahip olduğu anlaşıldı. Patlama sırasında otomobillerinin içinde hayatını kaybeden Hatice Muslu ve kızı Eda Muslu'nun cenazeleri de otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazelerin otopsinin ardından yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber