KASİEM meslek gruplarının bir çatı altında toplanmasına aracılık edecek

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, KASİEM'in sanayici, işadamları, esnaf ve meslek gruplarının bir çatı altında toplanmasına aracılık edeceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kavak Sanayici İş Adamları Esnaf ve Meslek Grupları Derneği (KASİEM)'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, yapılan çalışmaları övdü. Dernek başkanı Murat Başaran ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkati çeken Demir, "Hükümetimiz parti ve hükümet programlarında sivil toplum faaliyetlerine çok önem vermiştir. Sivil toplum kuruluşlarının yönetime daha aktif katılımları ile temsili demokrasiden katılımcı demokrasiye doğru gelişimin sağlanacağını öngörmekteyiz. Bu nedenle STK'ların önlerindeki engelleri ortadan kaldırmak, devlet ve sivil toplum arasındaki güveni tesis etmek, özgürlük ortamı sağlamak amacıyla Dernekler ve Vakıflar Kanunu yenilenerek yeniden yasalaştırılmıştır." dedi.

KASİEM'in yakın zamanda güçlü, aktif, sosyal, siyasal, ekonomik, çevresel ve kültürel sorumluluk projeleri üstlenebilen bir dernek olacağına inandığını ifade eden Demir, "Girişimci ve inisiyatif geliştirebilen, demokratik, paylaşımcı ve önder özelliklere sahip; evrensel gelişmeler ışığında bölgesel kalkınmayı sürükleyen sivil toplum kuruluşu olmayı hedefleyen KASİEM, Kavak ilçesindeki sanayici, işadamları, esnaf ve meslek gruplarını bir çatı altında toplamaya aracılık edecektir." diye konuştu.

Demir, ayrıca yapılacak olan Kavak İmam Hatip Lisesi için de herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, "Kavak İHL Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne Kavaklıların yardımcı olmaları gerekiyor. Yapılacak olan bu eserde sizlerin çocukları okuyacak. Bu inşaat sizlerin bağışlarıyla hayata geçecek. Bunun için derneğe bağış yapmanızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

KASİEM Başkanı Murat Başaran da ziyaretten dolayı Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür etti. Ziyarette AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber