Vali Harput, kadın dernek üyelerine hamur yoğurma makinesi hediye etti

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Görükle Kadın Dayanışma Kalkındırma ve Kültür Derneği'ne hamur yoğurma makinesi hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Heykel valilik binasında düzenlenen törende Görükle Kadın Dayanışma Kalkındırma ve Kültür Derneği üyelerini kutlayan Harput, birçok kadının miskin miskin oturup vakit öldürürken üretkenlik adına dernek kuran bayanları kutladı. Vali Şahabettin Harput, ?Bu gün burada çok önemli bir hareketle karşı karşıyayız. Görükle Derneği üyelerimiz büyük bir sorumlulukla laf kalabalığı yapma yerine bir araya gelip köyüne, mahallesine ve halkına faydalı olmak için bir girişimde bulundular. Ben bu hanımlarımızı tebrik ediyorum.? dedi.

Vali Şahabettin Harput, ?Pek çok hanım miskin miskin oturup, boş laf ederek vakit öldürürken hiç üretmezken, bu insanlar bir araya gelip güçlerini birleştirdiler ve enerjilerini birleştirip inançla bir hedefe doğru adım attılar. Ben kendilerini kutluyorum. Biz de burada bu kadın derneğine destek olmak amacıyla hamur yoğurma makinesi hediye ediyoruz. Hayırlı olsun. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum.? şeklinde konuştu.

Görükle Kadın Dayanışma Kalkındırma ve Kültür Derneği Başkanı Seher Çavuşoğlu ise Vali Harput'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Seher Çavuşoğlu, ?Öncelikle sayın valime çok teşekkür ediyorum. Biz kültürümüze özgü hamur işlerini yaparken çok yoruluyorduk. Bu makine ile işlerimizi kolaylaştı hem de daha iyilerini yapma imkanı bulduk. Biz aynı zamanda geri dönüş olarak fakir öğrencilere burslar veriyoruz. Hiç kimse kazanç düşünmüyor. Ben çok teşekkür ediyorum.? ifadelerine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber