Manavgat'ta gürültü kirliliği yapan araçlar trafikten men edilecek

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gürültü kirliliği yapan araç ve motosikletler toplatılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda ilçe idare şube başkanları toplantısında, daire amirleri ile bir araya geldi.

Toplantıda sorunları dinleyen Bulgurlu, son günlerde, yoğun şikayet aldıkları Manavgat'ta iftar ve sahur vakitlerinde egzosu bozuk araçlar ve motosikletlerin çıkardığı gürültü kirliliğine geçit vermeyeceklerini söyledi. Bulgurlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne talimat vererek, vatandaşları rahatsız eden ve insan pskolojini bozan ses çıkartan araçların yakın takibe almasını istedi. Trafiği tehlikeye atan gürültü kirliliği yapan araçların trafiğe çıkmasına izin verilmemesi gerektiğini altını çizen Bulgurlu, gürültü kirliliği yapmada ısrarcı olan sürücülerin araçlarının trafikten men edilmesi gerektiğini kaydetti.

Bulgurlu, "Manavgat'ta otomobil ve motosikletle gürültü kirliliği yapmasına izin vermeyeceğiz. Gece geç saatler egzosu bozuk otomobil ve motosikletle gürültü yapanlar sıkı takibe alınarak trafik bakımından yasal yaptırımlar yapılmalı. Trafikte gürültü kirliliğine devam edenler ise araçları trafikten men edilmeli." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber