Bitlis Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Bitlis Belediyesi tarafından '30 gün 30 farklı etkinlik' sloganı ile Ramazan ayı boyunca yapılacak olan etkinlikler devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, "Geçtiğimiz yıl binlerce vatandaşın ziyaret ettiği etkinlikler bu yıl da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ramazan ayı ekinlikleri programı kapsamında birçok sanatçının sahne aldı. Bunun yanında palyaço gösterileri, okunan ilahiler okunan Kuran-ı Kerim ve açılan stantlar Bitlisler tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu etkinliklerimiz Ramazan ayının son gününe kadar devam edecek." dedi

2 AYRI YERDE İFTAR ÇADIRI KURULDU

Bitlis Lisesi ile Bitlis Beşminare Lisesi bahçelerinde kurulan iftar çadırlarına, vatandaşların yoğun katılım gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, belediye olarak iftar çadırlarını geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Alaydın, Ramazan ayı içinde değişik mahallelerde seyyar olarak iftar çadırı da kuracaklarını vurgulayarak, iki okul bahçesinde kurdukları iftar çadırına vatandaşların katılım göstermesinden mutluluk duyduklarını ifade etti. "Ramazanın manevi havasını kurduğumuz iftar çadırlarında vatandaşlarla yaşayamaya devam ediyoruz." dedi.

Alaydın, Ramazan Bayramı'nda ise Bitlis'te kurduğumuz sosyal marketimizin aracılığıyla da ihtiyacı olan ailelerimize bugüne kadar yaptığımız gıda yardımının yanında giyim yardımında da bulunacağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber