Gölbaşı Belediyesi, çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor

Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelinde cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini, temizleyerek sıcak havalarda etrafa koku yaymasına engel oluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta ilçedeki 300 çöp konteynerini yıkayarak dezenfekte etti. Yetkililer, bu uygulamanın ilçe genelinde bulunan tüm çöp konteynerlarin de uygulanacağını açıkladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cadde ve sokaklarımızda bulunan çöp konteynerlerini, yıkayıp dezenfekte ederek sıcak havalarda Gölbaşılıları kötü ve rahatsız edici kokulardan arındırmış oluyoruz. Ayrıca sinek, böcek ve haşerelerin yuva yapmasını da engelliyoruz. Tertemiz bir Gölbaşı için çalışmalarımız hızla devam ediyor." dedi.

Başkan Odabaşı, hava sıcaklıklarının yüksek olması nedeniyle önlemlerini bir kat daha artırdıklarını belirterek, konteynerlerin yıkandığını ve eskiyen, yıpranan, hijyenik özelliği kaybolan konteynerlerin de yenilendiğini belirtti. Odabaşı, "Gölbaşılı vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Bu nedenle temizliğe büyük önem veriyoruz. Temizlik konusunda vatandaşlarımızın da bize destek olmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber