Evinin yanmasını gözyaşları arasında izledi

Adana'da alışverişten dönen kadın, evinde yangın çıktığını görünce gözyaşları arasında söndürme çalışmalarını izledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bulunan 9 katlı apartmanın 8. katında saat 12.30 sıralarında bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte evin camları kırılarak aşağıya düştü. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar 110 ve 155'i arayarak haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Bu arada alışverişten dönen Emel Çokal, yanan evini söndürmeye çalışan itfaiye ekiplerini görünce ne yapacağını şaşırarak gözyaşlarına boğuldu. Çokal'ı itfaiye erleri "Evinde bir şey yok, sadece mutfakta hasar var" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Ancak evi yanan Çokal, "Az önce çıktım bir şey yoktu nasıl oldu" diyerek gözyaşlarına boğulup çaresizce söndürme çalışmalarını izledi.

İtfaiye erleri kısa sürede yangını kontrol altına alırken, yangının büyümesi ihtimaline karşı apartman da boşaltıldı. Apartmanda oturanlar tek tek merdivenden aşağıya inerek, yangının tamamen söndürülmesini bekledi. Bu sırada çevredeki meraklı vatandaşlar da evin yanmasını film izler gibi izledi.

Tamamen söndürülen yangının elektrik kontağından çıktığı, bu nedenle mutfaktaki tüpün patladığı belirlendi. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber