OSB'nin yaptırdığı polis lojmanı tamamlanıyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında İstasyon Mahallesi'nde yapımına başlanan polis lojmanı ve hizmet binası çalışmalarında sona geliniyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen bina sonrasında emniyete teslim edilecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ?Polis lojmanı ve hizmet binası modern ve çağın gereklerine uygun bir şekilde inşa ediliyor. 7 katın 2 katı hizmet binası 5 katı ise lojman olarak kullanılacak. Binada son teknolojiye sahip konvansiyonel betonarme taşıyıcılı sistem kullanılıyor.'' dedi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından Karaağaç'ta yapılan Jandarma Karakolu'na da değinen Özdoğan şöyle devam etti: ?Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak bu ve buna benzer projelerde her zaman katkı sunmaya çalışıyoruz. Polis lojmanı ve hizmet binasının yapımını bir yıl içinde tamamlayarak, teslim edeceğiz.?

Tamamlandığında Çerkezköy'e yakışır bir bina ortaya çıkacağını kaydeden Özdoğan, Çerkezköy OSB İtfaiye Müdürlüğü'nün yanındaki alana yapılacak konferans salonuna ise önümüzdeki günlerde başlanacağını ifade etti. Yüklenici firmaya yer tesliminde bulunulduğunu kaydeden Özdoğan, ?Firma hazırlıklarına başladı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından konferans salonuna başlanacak. ? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber