Arkadaşını uyandırmak isterken ölüme yakalandı

Kayseri'de meydana gelen kamyon faciasında hayatını kaybedenlerden Murat Danacı'nın mesai arkadaşını uyandırmak için geldiği ve kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün akşam Kamil Çelen'in (22) kullandığı 38 DS 931 plakalı kamyonun freni patlamış ve 4 otomobile çarptıktan sonra bir evin bodrumuna çarparak durabilmişti. Kazada kamyon sürücüsü Kamil Çelen, Fevzi Yıldırım, Murat Danacı ve gurbetçi Adem Öztürk hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybedenlerden fabrika işçisi 30 yaşındaki Murat Danacı'nın kamyonun çarptığı evde oturan mesai arkadaşı Yusuf Aksu'yu hem iftar hem de işe gitmek için uyandırmaya geldiği öğrenildi. Kazada Murat Danacı hayatını kaybederken, Yusuf Aksu da Develi Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından taburcu edilmişti.

Yaşanan olayın ardından Vali Mevlüt Bilici, bugün Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ve Jandarma Alay Komutanı Yusuf Kenan Topçu ile birlikte kaza yerinde incelemelerde bulundu. Develi Belediye Başkanı Recep Özkan kaza hakkında Vali Mevlüt Bilici'ye bilgi verdi, ağır hasar alan binayı yıktıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber