89 yaşındaki hastaya kalp ameliyatı

Çerkezköy'de rahatsızlığı sebebiyle hastaneye başvuran 89 yaşındaki hasta buradan kalp krizi teşhisi ile Özel Çorlu Reyap Hastanesine sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çerkezköy'de rahatsızlığı sebebiyle hastaneye başvuran 89 yaşındaki hasta buradan kalp krizi teşhisi ile Özel Çorlu Reyap Hastanesine sevk edildi. Riskli bir ameliyat olmasına karşın başarılı geçen operasyonun ardından yaşlı hasta sağlığına kavuşturuldu.

Çerkezköy'de ikamet eden Ahmet Yener, rahatsızlanınca yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerinde kalp krizi geçirdiği tespit edilen Ahmet Yener (89) Özel Çorlu Reyap Hastanesine sevk edildi.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hüsnü Atmaca tarafından vakit kaybetmeden ameliyata alınan 89 yaşındaki hasta, gerçekleştirilen operasyon ve müşahede sürecinin ardından taburcu edildi.

Ahmet Yener'e hastanede akut kalp krizi sonrası sağ koroner damarına balon ve stent işlemi uygulandığını belirten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hüsnü Atmaca: "Koroner damar çıkış anomalisi mevcuttu bu da ameliyatı zorlaştırdı. 1 saat süren operasyonla anjiyo, balon ve stent işlemi uygulandı. İşlemlerin ardından hiçbir göğüs ağrısı olmadı" dedi.

Riskli olmasına karşın başarılı bir operasyonun ardından Ahmet Yener'in sağlığına kavuşması yanından bir olsun ayrılmayan yakınlarını da mutlu etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber