Ünye'de Mobese için ilk kazma vuruldu

Ünye'nin yıllardır beklediği, 6 ay kadar önce de ihalesi yapılan Mobese kameraları için Ünye'de yer tespit çalışmalarının ardından ilk kazı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tabakhane Deresi kenarında ilk kazının yapıldığı Mobese kameralarının kazı alanına gelen Ünye İlçe Emniyet Müdür Ömer Akar, Mobese ihalesini alan Karel Yetkili Bayi Temsilcisi Yükselen Elektronik sahibi Ali Keskin'de çalışmaları yerinde inceledi. Konu ile alakalı olarak Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, "Yaklaşık 6 ay kadar önce ihalesi yapılan, bir ay önce de yer tespitlerinin ardından bu gün ilk kazı yapılmaya başlandı. Güvenlik anlamında bize düşen yönü ile ben ve ekibim sonuna kadar bu işin takipçisi olacağız. Mobese sistemi Ünye'nin yıllardır beklediği, Ünyemiz için de gerekli olan bir eksiklikti. Nihayet somut anlamda her şey tamamlandı. Bu gün ilk kazı da Tabakhane Deresi kenarında başlamış oldu. Ünye için hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Karel Yetkili Bayi Temsilcisi Yükselen Elektronik sahibi Ali Keskin ise "Bayisi olduğumuz Karel firmasının ihaleyi alması, ardından da yer tespit çalışmaları ile çok şükür ilk kazmayı toprağa vurduk. Gelişen bir Ünye için gerekli olan mobese sistemi Ünye için bir eksiklikti. Bu gün çok şükür ilk kazı yapılma başladı. Şu anda kanallar açılıyor, ardından da direkleri dikilmeye ve daha sonra kameralar yerleştirilecek. Ben çalışmalarımız esnasında hep yanımızda olan Ünye emniyet güçlerine, belediye ekibine ve proje sorumlusu Recep Çamyel Beye çok teşekkür ediyor, mobesenin Ünye için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber