Cami bahçesinde yapılacak taziyeevinin temeli atıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'ndeki Hüseyin Polat Camii bahçesinde taziyeevi, Kur'an kursu ve cami lojmanının temeli atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Temel atma törenine Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Müftü Abdurrakip Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Daha önce camiyi yaptıran Hüseyin Polat yeni inşaatı da üstlendiğini belirterek Ramazan ayına denk gelen törenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Viranşehir Müftüsü Abdurrakip Aslan, Kur'an Kursu, cami lojmanı ve taziyeevinin bir arada yapılacağını belirterek aynı zamanda camiyi de yapan Hacı Hüseyin Polat isimli hayırsever vatandaşa teşekkür etti. Viranşehirli çocukların burada eğitim görerek ailelerine ve millete faydalı birer fert haline geleceğini ümit ettiklerini ifade eden Müftü Aslan, ?Burada okuyan çocuklar salih evlat olarak yetişecek ve Rablerini bileceklerdir. Peygamberlerini tanıyacaklardır. Ahlaklı birer fert olarak yetişeceklerdir.? dedi.

150 metrekare alan üzerinde yapılan inşaat 3 kattan oluşacak. Kaymakam Kotan, cami ve kompleksi yaptıran hayırsever Hüseyin Polat'a plaket verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber