Hangi suyu içeceğimizi şaşırdık! Su şişesinden tahta çıktı

Bakanlık, sağlıksız damacana suları açıkalayadursun; İstanbul'un ortasında pet şişenin içinden tahta parçası çıktı!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 01:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı, sağlıksız damacana su şirketlerini ifşa ederken İstanbul'un göbeğinde 'bu kadar da olmaz' dedirten bir olay daha yaşandı.

Kadıköy'de bir büfeden pet şişede su alan C.K., şişenin içindeki tanta parçasını görünce şoke oldu!

İlk defa başına böyle bir şey geldiğini belirten vatandaş, "Bir çok markada bir çok problem olabilir. Bu konunun aydınlatılmasını istiyoruz" diye konuştu.

C.K., geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de bir büfeden bir kaç tane 500 mililitrelik pet şişe su aldı. İşyerine gelen C.K., sulardan birisini içmek istediğinde neye uğradığını şaşırdı. Ağzı tamamen kapalı olan pet şişenin içinde yaklaşık 3 santim uzunluğunda bir tahta parçası duruyordu.

"HANGİ SUYU İÇECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK"

Önceden damacana su kullandığını belirten C.K., "Ancak çıkan haberlerden dolayı açıkçası hepsinden iğrenir oldum. Yani hangisini içeceğiz, hangisini içmeyeceğiz; onu da bilmiyoruz. Çok güvenemediğim için damacana su kullanmayı bıraktım. Ama küçük sularda da bu şekilde bir problemle karşılaşınca şu an ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

Suyu aldığı sırada ve halen şişenin kapağının açılmamış halde olduğunu belirten C.K., "Şişenin içindeki madde, tahta parçasına benziyor ama tam olarak ne olduğunun anlaşılması için analiz yapılması gerekiyor sanırım. Firmayla temasa geçmedim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber