Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi 13 Ağustos tarihinde hizmete girecek

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan, sağlık camiasına iftar yemeği verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 08:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde düzenlenen yemeğe Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan ve görev yapan doktorlar ile Tıp Fakültesi'nin akademik ve idari personelleri katıldı.

İftar sonrası katılımcılara teşekkür konuşması yapan Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan, ?Ortam olarak, fiziksel ortam olarak nereden nereye geldiğimiz belli. Üniversite hastanesinin de hizmete girmesiyle hakikaten Adıyaman'da bir devrim yaşanacaktır. Bu vesileyle bu binayı Adıyaman sağlığına kazandıran Sayın Rektörümüzü, Sayın Dekanımızı ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 13 ağustos tarihinde 25 Poliklinikle Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi hizmete girmiş olacak.

Adıyaman'da yapılmayan birçok ameliyatı ve tedavileri yapacağız. Bu vesile ile iftar yemeğimize katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

Daha sonra konuşan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yılmaz ise; ?Biz burada eğitim üyelerimiz, profesörlerimiz ve şu an bizzat burada 32 yardımcı doçentimiz, 5 yardımcı doçentimiz, dışarında görevli bunlarla birlikte sağlık kısmında üzerimize düşeni Sayın Başhekimiz Uzm. Dr. Mehmet İnan ile birlikte yapmaya çalışacağız.

İftar yemeğinden dolayı bir teşekkür konuşması yapan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise, şu bilgileri aktardı:

?İftar yemeğini vererek bizi bir araya getirmeyi sağlayan Sayın Başhekimimiz Uzm. Dr. Hacı Mehmet İnan'a teşekkür ediyorum. Bir yıla kayın zamandır üniversitede bulunuyoruz.

Kendimize yakışan bir şekilde fonksiyonuna uygun bir şekilde beraber çalışmayı ortaya koyacağız. Hastanemizin hukuksal bölümleri çözülmüş oldu. Çözüldükten sonra bizde imzamızı hemen attık. Allah'a şükür Adıyaman halkı için biz de burada bir hastane hizmete sunduk. İnşallah Sayın Başhekimiz Mehmet İnan'ın da ifade ettiği gibi 13 Ağustos itibariyle hastanemizde hastalarımızı kabul etmeye başlayacağız. Bu tabi bizim için, Adıyaman için önemli bir çığır olacaktır. Adıyaman açısında tıp fakültesi fonksiyonunu icra etmesi bir yandan Sağlık Bakanlığı katkılarını gösterilerini ortaya koymuş olacak. Bu birliktelik ile çok büyük sinerjiyle Adıyaman halkı büyük bir istifade sağlamış olacaktır. Bu mutluluğu paylaşmış olduğumuzdan dolayı memnuniyetimizi ifade ediyoruz. Sizlere ve ailelerinize yaşam boyu sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber