Bergama'daki okul müdürleri iftarda buluştu

İzmir'in Bergama ilçesindeki okul müdürleri, Bergama Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Eğitim Merkezi'nin bahçesindeki iftara İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman başta olmak üzere Bakırçay Sanayici ve İşadamları Derneği Eğitim Danışmanı Nazmi Peker, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Tetik ve idareciler katıldı.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeğinde, 2012-2013 eğitim öğretim yılından önce farklı okulların idarecileri tanışma fırsatı buldu. Yemekten sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Dernek Başkanı Tetik, ?Bergama eğitimine yön veren kıymetli eğitim yöneticilerinin böylesine geniş bir katılımla aynı iftar sofrasında buluşmaları son derece önemli. Bu birlikteliğin ilçemiz eğitim çalışmalarında ahenkli bir sinerji oluşturmasını, öğrenci ve velilerine nitelikli hizmet olarak yansımasını diliyorum.? dedi. Ramazan ayının süsü konumundaki iftar meclislerinin, toplumun farklı kesimlerinin biraraya gelmesiyle tanışma, kaynaşma ve birbirini anlama fırsatı sağladığını belirten Tetik, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber