Samsun Valisi Aksoy ve eşi şehit yakınları ile gazilere iftar verdi

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi, İl Özel İdaresi'nde şehit yakınları ile gazilere iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftar sonrası bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, ?Vatan savunmasında canlarını vermekten imtina etmeyen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, savaş meydanlarında olağanüstü cesaret ve feragat örneği göstererek bu ülkenin temel taşlarını oluşturmuşlardır. Bu kapsamda, Samsun Valiliği ve Garnizon Komutanlığı olarak, şehit aileleri ve kahraman gazilerimize canı gönülden yapılan her türlü hizmetin idrakindeyiz. Yapılan bu vefalı çalışmalardan dolayı sayın valimize bir kez daha şükran duygularımızı ifade ediyoruz.'' dedi.

Vali Hüseyin Aksoy ise Ramazan ayı dolayısı ile iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle biraraya gelindiğini belirterek, "Şehitlerimiz ülkemiz, vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için en değerli varlıkları olan canlarını seve seve feda etmişlerdir. Onların aileleri bizim için çok değerli ve kutsaldır. Onlara kapımız her zaman açıktır. Onların istekleri bizim için çok değerlidir. Gazilerimiz, bu ülkenin bayrağının dalgalanması adına canını verme pahasına mücadele eden değerli büyüklerimizdir. Biz bu akşam burada kurum yöneticilerimiz ve il genel meclis üyelerimiz ile hep beraber bir iftarı idrak etmek için buradayız. Bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun, ruhları şad olsun. Hayatta olan gazilerimize sağlık, huzur ve esenlik dolu bir yaşam diliyorum. Şehit yakınlarımıza da huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.? diye konuştu .

Konuşmaların ardından, Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, yemeğe katılan şehit yakınları ve gazilerle tek tek ilgilenerek, şehit ve gazi yakını çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber