Dursunbey'de su cazibe hattı yenileniyor

Balıkesir'in Dursunbey Belediye Başkanı M.Ruhi Yılmaz, Suçıktı'dan gelen su cazibe hattını yenileme çalışmasını inceledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suçıktı'dan gelen ve saz istikametinden Panayır Caddesi girişinde üçe ayrılan hattın yenileme çalışmaları, belediye ekipleri tarafından sürdürülüyor. Çalışmalarına Cebeci Mahallesi Yeni Cami karşısında devam eden ekipler, yenilenen boru hattını belirlenen seviyede Horata mevkisine kadar değiştirecek. Bölgede evi bulunan vatandaşların, elde edilecek basınç sayesinde daha tazyikli su alması planlanıyor.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, Su Teknik İşleri Sorumlusu Muhterem Duman'dan bilgi aldı. Çalışmalar sonucunda, eski hattan su alan abonelerin bu hatta bağlanacağını belirten Duman, sudaki basıncın artacağını söyledi. Ekiplere bazı mevkilerle ilgili talimatla veren Yılmaz da hattın tamamlanmasıyla depolardan gelen suyu ayıracaklarını belirtti. Önceki dönemlerde cazibe ile depo hatlarının birleştirilerek karıştığını anlatan Yılmaz, burada oluşan kaçağın bulunması zor olduğu için böyle bir çalışma başlatıldığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber