Denizli Belediye Başkanı Zolan, iftarda vatandaşın dertlerini dinledi

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartalar Mahallesi'ndeki iftara katıldı. AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci'nin de bulunduğu iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sokak iftarları programında vatandaşları buluşturan belediye, Anafartalar Mahallesi'nde yaklaşık bin 500 kişiyi ağırladı. İftarda Milletvekili Zeybekci, Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve ramazanlarını kutladı.

Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, ?Denizli'de ramazan ayı huzurlu gidiyor. Her gün başka bir mahallede vatandaşlarımızla biraraya gelmek bizi son derece mutlu ediyor. Sizlerle aynı sofrada bulunmak ve bu kardeşlik havasını teneffüs etmek bizim için bir keyif. Dualarınızdan bu ülkeye hizmet etmiş olan büyüklerimizi, bizleri, atalarımızı, şehitlerimizi, sevdiklerinizi eksik etmeyin. Hepinizin ramazanı mübarek olsun.? dedi.

Milletvekili Zeybekci de birlik ve beraberlik olduğu müddetçe kim ne yaparsa yapsın Allah'ın büyük belalara yaklaştırmayacağını söyledi. Zeybekci, ?Hepinizin ramazanını kutluyorum. Zaman zaman aranızdan ayrıldığım hissine kapılarak bunu bize aktaranlarla karşılaşıyorum. Haftanın üç günü Ankara'daysak dört günü aranızdayız. Biz sizleri ve Denizli'yi, değerli Başkanımız Osman Zolan'a emanet ettik. Çok güzel bir şekilde bizim bıraktığımız yerden projelerimizi devam ettiriyor.? diye konuştu.

?DENİZLİ'NİN EN BÜYÜK VE EN GÜZEL PARKINI YAPIYORUZ'

İftarın ardından Anafartalar Kahvesi'nde vatandaşlarla biraraya gelen Zeybekci ve Zolan, güvercin besleyenlerle bir süre sohbet etti. Güvercin sahipleri, belediyeden satış yapabilecekleri kapalı bir alan talebinde bulundu. Başkan Zolan'ın ikinci durağı ise Aktepe Mahallesi 2. etap TOKİ konutları oldu. Teravihten sonraki sohbet toplantısında bölgeye ilişkin talepleri dinledi. Alanda bulunan, evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden kendisini seyreden vatandaşların ramazanını kutlayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: ?Bu bölgeye Denizli'nin en büyük ve en güzel parkının yapımı devam ediyor. Bu bölge, Ak Vadi Parkı'nın tamamlanmasıyla bambaşka bir görünüme kavuşacak. Daha önce açıkta akan kanalizasyon alanının bulunduğu bölgede oyun oynayan çocuklarımız, park bittiğinde basketbol, voleybol ve tenisle diğer aktivitelerin bulunduğu alanda oynar hale gelecek. Denizli'nin her köşesinden insanımız, bu parkı görmeye gelecek. İnşallah seneye, tıpkı İncilipınar ve Adalet parklarında olduğu gibi ramazan etkinlikleri düzenleyeceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber