Vali Şahin: Açıklamalarımın maksadını aştığını değerlendiriyorum

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Giresun basınının, ilimizle ilgili haberleri ulusal medyaya yansıtmasıyla ilgili açıklamalarımın maksadını aştığını değerlendiriyorum

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 19:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren ifadelerimden üzgün olduğumu belirtmek istiyorum." dedi.

Vali Şahin, basında yeralan ve değişik yorumlara yol açan söylemleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Şahin, yanlış anlaşılmaya yol açan ifadelerinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Basının, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğine dikkat çeken Vali Şahin, şunları ifade etti:

"Basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında halkı bilgilendirmekte, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok görev ve sorumlulukları üstlenmekte ve yerine getirmektedir. Meslek hayatım boyunca zor şartlar altında görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına her zaman yakın ve açık oldum. O gün de gündemin dışına çıkarak samimi bir ortam içerisinde ilimizle ilgili birtakım bilgiler verdim. Giresun basınının ilimizle ilgili haberleri ulusal medyaya yansıtmasıyla ilgili açıklamalarımın maksadını aştığını değerlendiriyorum. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren ifadelerimden üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Basın mensuplarının meslek disiplinine saygı göstermeyi prensip edinen bir idareci olarak buradaki samimiyetimin anlaşılacağını ümit etmekteyim. Maksadım, kimseye işini öğretmek ve yön vermek değildir. Gazeteci dostlarımın konuyu anlayacağı kanaatindeyim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber