Toroslar Belediyesi 5 bin aileye gıda yardımında bulundu

HASAN KÜÇÜK | MERSİN - 06.08.2012 12:59 Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 5 bin aileye gıda yardımında bulunduğu bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan açıklamada, içerisinde, sıvıyağ, makarna, nohut, bulgur, çay, şeker, salça, pirinç ve zeytin gibi temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu yardım paketlerinin evlere kadar götürülerek vatandaşlara teslim edildiği belirtildi.

Belediye Başkanı Hamit Tuna, her yıl Ramazan ayında belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardım paketi dağıttıklarını belirtti.

Bugüne kadar yaklaşık 50 bin ihtiyaç sahibine ulaştıklarını ifade eden Tuna, Ramazan'ın sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği bir ay olduğunu vurguladı.

Belediye görevlilerinin; mahalle muhtarlarının ve belediyeye verilen yardım dilekçeleri doğrultusunda önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi tüm ailelere ulaşarak, paketleri teslim ettiğini ifade eden Tuna, muhtarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber