Ankara Üniversitesi uzaktan eğitimle ingilizce öğretecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 10:56, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ÜDS ve KPDS'ye Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi'nin sunduğu olanaklarla hazırlanmak daha kolay? ÜDS-KPDS İngilizce Hazırlık e-Öğrenim Kursu için başvurular 6 Ağustos ? 27 Ağustos 2012 tarihleri arasında başlıyor?

Ankara Üniversitesi ?ÜDS-KPDS İngilizce Hazırlık? e-Öğrenim Kurs programına kayıt yaptıran kursiyerler, 28 Ağustos-30 Eylül 2012 tarihleri arasında, haftada 3 gün 3'er saatten toplam 45 saat (5 hafta) video konferans/sanal sınıf sistemiyle uygulamalı on-line dersleri, bulundukları yerden ayrılmadan, eğitmenleriyle birlikte belirleyecekleri gün ve saatlerde internet üzerinden takip edilebilecekler.

Sanal sınıf uygulamasında kursiyerler, başvuru öncesinde girecekleri deneme testi sonuçlarına göre oluşturulacak 20 kişilik gruplar halinde eğitmenlerle görsel işitsel etkileşimli ders yapma; forum ortamında soru sorup, yanıt alabilme olanağı bulacaklar. Sanal sınıf kayıtları web ortamında tutulduğu için, kursiyerlerin bu kayıtlara istedikleri an erişebilmeleri ve istedikleri kadar tekrar yapabilmeleri mümkün olacak. Her ünitenin bitiminde değerlendirme soruları, kısa sınavlar ve tarama testleri yer alacağı kurs programında, kursiyerlerin istekleri doğrultusunda ?özel amaçlı? ek dersler de düzenlenebilecek.

Programa katılmak isteyenlerin deneme testine girmeleri ve kendilerine e-posta aracılığıyla yapılacak geri bildirime göre kesin kayıt için en geç 27 Ağustos 2012 Pazartesi günü akşam 17.00'ye kadar Ziraat Bankası, Tandoğan Şubesi 7064113-5010 hesap numarasına 180 TL (yüz seksen lira) yatırmaları gerekiyor.

Kurs ücretinin yatırıldığına ilişkin dekontu faksla (0312 600 01 33) veya e-postayla ([email protected]) Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi'ne gönderen kursiyerlerin kişisel e-posta adreslerine, Merkez'in Sertifika Programları sayfasında (http://uzemsertifika.ankara.edu.tr/) ?ÜDS-KPDS İngilizce Hazırlık? programına giriş için gerekli kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecek.

Kurs programı hakkında ayrıntılı bilgi ve ön kayıt niteliğindeki deneme sınavına giriş için http://uzem.ankara.edu.tr adresine bakılabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber