Savur esnafından birlik ve beraberlik çağrısı

Mardin'in Savur ilçesinde Savur -Der ile Recep Bey Okuma Salonu tarafından esnafa iftar yemeği verildi. Açık havada verilen yemeğe yoğun ilgi gösteren esnaf birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 14:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep Bey Okuma Salonu Müdürü Salih Eliş, Savur halkı ve esnafı ile birlikte böyle bir iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Eliş, "Savur'da faaliyet gösteren okuma salonu öğrencilere büyük hizmetler vermektedir. Özellikle SBS ve LYS sınavlarına hazırlık kurslarında öğrencilere ücretsiz ders veriliyor. Okuma salonlarına destek olan vatandaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Programa katılan Savur esnaflarından Halit Gündoğdu ise ilçede uzun zamandan beri böyle bir organize yapılmadığına dikkat çekti. Okuma salonu sayesinde ilçede birlik ve beraberlik havası oluştuğunu belirten Gündoğdu, "Ramazan ayında bizi bir araya getiren Savur-Der ile Recep Bey Okuma Salonu'na çok teşekkür ediyoruz. Umarım bu tür faaliyetler devam eder. Ayrıca birlik ve beraberliğin bereketli olduğunu Savur ilçesinde böyle bir faaliyetlere ihtiyacı var.? şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber